RENZTÜRK CİLTLEME ve LAMİNASYON SİSTEMLERİ


Rentürk firması Alman Renz firması ve Cem Veb Ofset ortaklığıyla 2006 senesinde kurulmuştur. Kurulduğu tarihten itibaren ciltleme sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti sunmak ve Türkiye pazarına öncülük etmektedir. Renztürk’ün bu başarısında Türkiye’nin en büyük matbaalarından biri olan Cem Veb Ofset’in yıllar boyunca sektörde edindiği tecrübe ve güvenin yeri büyüktür. Ayrıca bir asırlık tecrübesiyle RENZ® ciltleme ve laminasyon sistemlerini üretme ve geliştirmede kendini kalitesiyle kanıtlamış dünya pazarı liderleri arasında yerini almaktadır. 400’e yakın çalışanıyla Renz markası 11 farklı ülkede
bağlı şirketleriyle temsil edilmektedir.


Renztürk olarak çift halkalı tel spiral bobin, takvim askısı, Kutu tel, PVC filament ve plastik helezon spiral üretimi yapmaktayız. İthal ettiğimiz sarf malzmeleri de plastik spiral, PVC cilt kapağı, PP cilt kapağı, Alman teknolojisiyle üretilen kartonda dizili kutu teller. Ayrıca Renz Almanya’da üretilen son teknoloji delme ve ciltleme makinelerinin Türkiye’de satışını yapmaktayız. Renz Grup olarak müşteri talebine ve ihtiyacına göre spesifik olarak uyarlanabilen her ölçüdeki baskı işleriniz ve üretim yapmanız için iş gücünü azaltan güçlü ve esnek çözümler sunmaya devam ediyoruz.
Kurulduğumuzdan bu yana ihracat kapasitemizi önemli ölçüde arttırdık.


Bugün toplam üretimimizin %30’unu ihraç ediyoruz. Sorumlu olduğumuz dış pazarlar; Ortadoğu, Kuzey Afrika, Balkan Avrupa ve Türk Cumhuriyetleridir.
Tüm Renz Grup olarak aynı hammade ve aynı kontrol sistemiyle üretim yapıyoruz. Kalite kontrol kısmında ise Almanya’dan getirttiğimiz tel mukavemet ölçme ve optik dediğimiz telin farklı 16 noktasına baktığımız sistemden geçiyor. Tel her ana bobin değişiminde bu sistemden geçiyor. Bu kalite kontrol sistemi dünya üzerinde sadece Renz Grupta vardır. Rakiplerimizden her zaman bir adım önde oluşumumuz da kullandığımız hassas kalite kontrol sistemleri ve hammadde temininde sadece fiyat odaklı çalışmamamızdandır.


Hızlı, dayanıklı, uzun ömürlü makinelerimiz ve birinci kalite hammadde ile üretilen sarf malzemelerimiz ile müşterilerimize en iyi hizmeti veriyoruz.